Velkommen til Kathes Køreskole

Tag dit kørekort i Ribe i sikker stil.

Kathes Køreskole

Tag dit kørekort i Ribe
Fokus på at du består.
Det er sjovest at tage kørekort, hvis man føler sig sikker. Så laver man nemlig færre fejl, og så har man lettere ved at bestå sin teori- og køreprøve i første forsøg.

Altid samme kørelærer.
Når du vælger min køreskole, så er det mig, der hjælper dig igennem hele forløbet. Jeg underviser selv i alle teori- og kørelektioner, så du kan føle dig sikker hele vejen igennem.
Bedre end landsgennemsnittet
Siden 2011 har mere end 600 elever taget kørekort hos mig. Jeg har altid været fokuseret på, at give en god og personlig undervisning. En højere beståelsesprocent end gennemsnittet.

Oversigt

Kørekort (kategori b)
Hvis du skal have kørekort til almindelig personbil, så er dette forløb til dig. Du kommer igennem alt det du skal bruge for at få kørekort. Du kan begynde 3 måneder inden du fylder 17 år.
Generhverv/kontrollerende køreprøve
Skal du have generhvervet kørekortet? Kom på et forløb, hvor du lynhurtigt får generhvervet dit kørekort. Få taget de nødvendige prøver i en fart, så du igen kan blive godt kørende.
Særlig køreundervisning/kørselsforbud
Hvis du har fået kørselsforbud, så skal du aflevere dit kørekort til politiet. På dette forløb får du særlig køreundervisning, så du kan bestå en teori- og køreprøve, og igen kan blive kørende.
Individuelt forløb
Hvis du gerne vil have dit kørekort hurtigt, eller i et tempo der passer dig, så skal du vælge et individuelt forløb. Her kan du tage kørekort i raketfart på kun 3-4 uger.

Kathes Køreskole

Din kørelærer i Ribe

Mit navn er Kathe, og jeg har siden 2011 været kørelærer i Ribe. Og jeg elsker det.

Det er vigtigt for mig, at mine elever får en god og sjov undervisning. En grundig undervisning betyder, at du har lettere ved at bestå i første forsøg.

Jeg holder til i Ribe, og derfor er det også her undervisningen og kørelektionerne primært foregår. Så er du nemlig godt bekendt med byen, når du skal til køreprøve.

Hvis det er vigtigt for dig, at føle dig sikker, når du skal tage kørekort, så er det mig du skal vælge.