Generhvervelse/kontrollerende køreprøve

Hvis du har fået frakendt dit kørekort, så skal du bestå en køreprøve (både teori- og praktisk prøve) for at beholde kørekortet eller få det igen. Der er ingen krav om undervisning, så du kan gå direkte op til teoriprøven.

Jeg vil dog anbefale, at du især øver teoriundervisningen, inden du går til prøve.

Mere end
0
glade elever siden 2011

Kontrollerende køreprøve/generhverv

Forløbet

Pris: 3.500 kr.
Teoriundervisning
Du kan komme igang med online teoriundervisningsmateriale med det samme. Du får tilsendt en adgangskode umiddelbart efter din tilmelding, og når du logger ind har du ubegrænset adgang til en teoribog og teoriprøver. Du er også velkommen nede i teorilokalet hver tirsdag og onsdag kl. 16.00, og det koster ikke ekstra.
Kørelektioner
Efter bestået teoriprøve – og når vi kender datoen for den praktiske prøve – aftaler vi en kørelektion et par dage før prøven. Og på selve dagen hvor prøven skal afholdes, mødes vi en time før og tager endnu en kørelektion. Herefter er du klar til den praktiske prøve.
Priser
Pakken indeholder to kørelektioner og ubegrænset teoriundervisning samt leje af bil, og det koster 3.500 kr. Ekstra kørelektioner koster 650 kr. pr. stk.

Dertil kommer der et stempelgebyr på 1.170 kr., der betales direkte til politiet via et link som du får tilsendt til din e-boks.

Sådan gør du:

Start med at møde op på Borgerservice, og her skal du udfylde en ansøgning om kørekort. Hvis du har fået en betinget frakendelse af kørekortet, så skal du medbringe brevet fra politiet, hvoraf det fremgår, hvornår du senest skal til kontrollerende køreprøve. Derefter kontakter du mig.

Er det en ubetinget frakendelse, så skal du også medbringe pasfoto. Herefter sender Borgerservice din ansøgning til politiet. Politiet sender så et brev til dig, hvoraf det fremgår, hvad du skal gøre for at få dit kørekort igen.

Hvis du har mistet kørekortet på grund af spirituskørsel, så skal du gennemgå et ANT-kursus for at få kørekortet igen. Vær opmærksom på, at der kan være lang ventetid hos politiet, og der kan gå op til 3-4 måneder inden din ansøgning bliver behandlet.

Du kan gå op til den praktiske prøve en måned før frakendelsestiden udløber. ANT-kursus kan tidligst påbegyndes tre måneder før frakendelsestidens udløb.

Bliv klar til den kontrollerende køreprøve/generhverv